Thursday, 9 May 2013

Gubahan Hantaran Tema Pink

 kasut

 kain

 telekung solat

 coklat

handbag

9 dulang hantaran

untuk sebarang pertanyaan, boleh hubungi:

No Telefon: 013-9901330 (kakma)

p/s: Like Page PENGANTIN JAYA RUSMA untuk tengok banyak lagi koleksi pelamin, bilik tidur, meja makan beradab dan sebagainya :)

Saturday, 29 December 2012

Gubahan Hantaran

Kami menyediakan pakej gubahan hantaran untuk bakal-bakal pengantin. Design boleh request atau sertakan sendiri gambar macam mana yang anda berkenan. Kemudian, kami gubah mengikut citarasa dan pilihan anda.

Harga upah gubahan hantaran:

RM15 dan ke atas (mengikut jenis gubahan) setiap satu gubahan jika bahan anda sediakan sendiri.
RM30 hingga RM80 setiap satu gubahan (berdasarkan material/bahan yang digunakan)

Di sini, kami sertakan beberapa gambar tempahan dari pelanggan. Nak tengok lagi? Like Page kami di facebook iaitu Pengantin JAYA Rusma :) 

untuk sebarang pertanyaan, boleh hubungi kami di:

Emel: rusma8099@yahoo.com atau rusma8099@gmail.com
No Telefon: 013-9901330 (kakma)

p/s: anda juga boleh terus ke kedai kami. Lokasinya di Lot 511 Jalan Long Yunus 15200 Kota Bharu Kelantan. KLIK SINI untuk TENGOK PETA

Monday, 10 December 2012

Pakej Belajar Solekan (Make-up)


Pengantin JAYA Rusma bukan sahaja menyediakan pakej lengkap untuk bakal pengantin. Malah kami juga boleh membantu anda yang berminat untuk belajar teknik solekan (make-up). Berikut adalah pakej yang kami sediakan untuk anda

Pakej A: RM100 – 1 kali sahaja
Pakej B: RM600 – 7 kali (dalam tempoh satu sebulan)
Pakej C: RM1000 – belajar sampai pandai

Di bawah ini kami sertakan beberapa contoh solekan dari Pengantin JAYA Rusma. Kalau nak tengok banyak lagi gambar, anda boleh LIKE kami di facebook Pengantin JAYA Rusma



p/s: Hubungi kami untuk menetapkan tarikh dan masa yang sesuai untuk anda belajar.

Alamat: LOT 511 Jalan Long Yunus 15200 Kota Bharu Kelantan

Emel: rusma8099@yahoo.com atau rusma8099@gmail.com
No Telefon: 013-9901330 (kakma)

*akan datang saya upload pakej gubahan hantaran. 

Sunday, 9 December 2012

Peta

Sila KLIK imej untuk besarkan

Dengan adanya peta ni, mudah la anda semua nak cari Pengantin JAYA Rusma. Lorong kecik nak masuk ke kedai ni ialah "LORONG PAK HASSAN" bersebelahan dengan MAYAZIA sdn. bhd. Kalau anda masih tak jumpa, jangan malu jangan segan. Boleh hubungi kami di talian 013-9901330 (kakma).

tapi sebelum tu, bagi mengelakkan masalah seeloknya anda buat temujanji terlebih dahulu. senang macam tu kan? 

*akan update pakej belajar make up dari Pengantin JAYA Rusma tak lama lagi.

p/s: jangan lupa follow kami di facebook ya. thankssss :)

Friday, 7 December 2012

Lokasi

Ini entry pengenalan untuk blog Pengantin JAYA Rusma. 

Kepada bakal-bakal pengantin yang sedang mencari pelamin pertunangan atau pelamin perkahwinan, gubahan hantaran, make up, jurufoto perkahwinan, baju pengantin yang terkini atau nak design sendiri baju pengantin bolehlah membuat tempahan di Pengantin JAYA Rusma. kami sedia membantu anda. segala impian anda kami realisasikan :) 

Alamat: LOT 511 Jalan Long Yunus 15200 Kota Bharu Kelantan
Emel: rusma8099@yahoo.com atau rusma8099@gmail.com
No Telefon: 013-9901330

*peta lokasi akan di update kemudian