Sunday, 9 December 2012

Peta

Sila KLIK imej untuk besarkan

Dengan adanya peta ni, mudah la anda semua nak cari Pengantin JAYA Rusma. Lorong kecik nak masuk ke kedai ni ialah "LORONG PAK HASSAN" bersebelahan dengan MAYAZIA sdn. bhd. Kalau anda masih tak jumpa, jangan malu jangan segan. Boleh hubungi kami di talian 013-9901330 (kakma).

tapi sebelum tu, bagi mengelakkan masalah seeloknya anda buat temujanji terlebih dahulu. senang macam tu kan? 

*akan update pakej belajar make up dari Pengantin JAYA Rusma tak lama lagi.

p/s: jangan lupa follow kami di facebook ya. thankssss :)

No comments: